imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

{readonline}Deze mail niet goed te lezen? Klik hier!{/readonline}

   
     

Bay of Islands
Full Circle in Nieuw Zeeland
Na 10.000 zeemijlen over de Pacific ligt de Full Circle momenteel te dobberen in de Bay of Islands. Heerlijk om ons een beetje als landrotten te gedragen. Daar hoort natuurlijk ook een auto bij. Onze Full Circle on Wheels! Mooie manier om ook van dit geweldige land het een en ander te gaan zien.

Teak klusDe Full Circle heeft ons zonder problemen over de Grote Oceaan gebracht. We zijn trots op haar en ook zuinig. Dus er staan een aantal klussen gepland. Momenteel werken we aan het teak van de kuip. Ook binnen zullen we het prachtige hout hier en daar bijwerken. Een nieuwe ankerketting is besteld en de ankerlier gaat ‘in de revisie’ en de zeilen worden nagekeken, dit zijn een aantal klussen van onze to-do lijst.

Terugblik op de Pacific
WalvissenIn één woord FANTASTISCH! Wat een geweldige plekken hebben we bezocht. En dan te bedenken dat we maar een heel klein gedeelte hebben gezien. Er zijn zoveel meer eilanden te ‘ontdekken’. Maar ja, je moet keuzes maken.......

Over de groene ruige Marquesas schreven we al eerder in onze laatste nieuwsbrief. De Tuamoto’s, mooie atollen, Society eilanden, een combinatie van beiden. Tonga en Fiji hebben ook een onuitwisbare indruk achter gelaten. Een heel bijzondere ervaring was het zwemmen met walvissen op Tonga!

Planning voor 2015
Komend jaar zoeken we het weer iets dichter bij huis! Via Vanuatu, een prachtige eilandengroep met werkende vulkanen waar je heel dicht bij kunt komen en de Solomon eilanden varen we richting Zuid Oost Azie! Voor de mensen met iets meer tijd is dit een geweldige kans om een langere zeilreis te maken. Uiteraard met een aangepaste prijs!

Planning 2015Indonesië, Borneo, Singapore, Maleisië, Thailand. Waar stap jij op om een mooie etappe mee te varen? Vliegtickets zijn betaalbaar, de vliegtijd is ook te overzien. Dus wat houdt je nog tegen om je droom waar te maken?

Wil je niet alleen zeilen? Je kunt een weekje op de Full Circle ook combineren met reizen over land. Wij helpen je graag om een mooie vakantie uit te stippelen. Een lekkere relax vakantie bij Bali/Lombok en de Gili eilanden? Oerang oetans ‘bezoeken’ op Borneo? Altijd al een keer (of nóg een keer) naar Maleisië of Thailand gewild? Dit is je kans! Een uitgebreide reisbeschrijving staat op onze website.

We kijken naar je uitBekijk de planning op de website en kijk waar jij naar toe wil in 2015! Wij kijken naar je uit! Vroegboekerskorting Degene die snel kunnen beslissen bieden we een korting aan van 15%! Moet je wel voor eind januari 2015 geboekt hebben!

Paul & Monique

     
     

{forward}Stuur deze e-mail door naar een vriend{/forward}

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via de website www.fullcirclesailing.com of www.fullcirclesailing.nl. Indien u toch ten onrechte deze nieuwsbrief ontvangt kunt u zich afmelden via de onderstaande link. Onze excuses voor de eventuele overlast.

{modify}Gegevens wijzigen? Klik hier!{/modify}
{unsubscribe}Afmelden voor de Flessenpost? Klik hier!{/unsubscribe}

     
  © 2014 - Full Circle Sailing