imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

Zeilen tussen de vulkanen

Gran Canaria,

Nou, hier weer eens een blog van mij, Jaap dus. Ik wou even zeggen dat ik het heel leuk vind dat ik al zoveel fans heb. En ik ben ook al op Facebook. Ja, moderne aap he?

Maarre, we varen nu al een poosje bij de Canarische Eilanden. Nog geen kanarie gezien maar wel veel vulkanen. Niks gevaarlijk hoor. Die dingen zijn allemaal zo dood als een pier. Maar hier in de buurt bij Hierro rommelt het wel. Daar is zelfs een nieuw eilandje gekomen. Nou, dat lijkt me wel wat; mijn eigen eiland met m’n eigen bananenboom.

 

We varen van eiland naar eiland en steeds ben ik weer mmmmmmisselijk. Dat is wel jammer hoor. Op Tenerife is trouwens een hele hoge berg, de hoogste van Spanje. Zijn we opgeweest, wat denk je, natte sneeuw!!! Brrr. Had ik net zo goed in Harlingen kunnen blijven, lekker bij het houtkacheltje.

 

Wat wel leuk is is dat Iris en Marieke een weekje zijn langsgeweest. Eindelijk fff niet zeilen maar lekker chillen op het strand. Ja, dat bevalt me wel. Kan ik ook gelijk even aan mijn kleur werken!

 

Ik zie wel een beetje op tegen de komende weken. Gaan we dagenlang varen, dag en nacht. Naar de Kaapverdische Eilanden en Barbados. Wel 3000 mijl. Nou, dan kan Paul de puts wel weer klaarzetten…

 

Achter de schermen bij de Full Circle
Familiebezoek en technische mankementen

Reacties

 
Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zondag 26 september 2021

Captcha afbeelding