imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

‘Vrienden van de Full Circle-dag’ bij Maison Vinocerf

Uithoorn,

De Full Circle staat inmiddels hoog en droog op de wal in Trinidad. Wij zijn een paar weken in Nederland. Heerlijk om familie en vrienden weer te zien. Wij rijden heel wat kilometers door het land tegen 1,65 de liter… Maar dan zien we lang nog niet iedereen! Daarom is er zondag 17 juni de ‘Vrienden van de Full Circle-dag’. Wij zien jullie graag ergens tussen 10:30 en 18:00 in Uithoorn bij Maison Vinocerf, een prachtige locatie ter beschikking gesteld door een grote vriend van de Full Circle. De hele dag vertonen we mooie foto’s en draaien we fraaie films. Maar we kijken ook vooruit. Het programma voor 2013 is klaar. Met weer hele mooie reizen in het Caribische gebied. Daarnaast is Maison Vinocerf het adres voor lekkere wijnen. Maison Vinocerf is makkelijk te bereiken.

Dus, komt allen!

P.S. Jaap de Aap is deze middag ook aanwezig en verheugt zich er al op al zijn fans te ontmoeten. Wil je met Jaap op de foto? Dan is dit je kans.

De Zeevonk keert huiswaarts
Zonnige FULL CIRCLE-vrienden open dag

Reacties

 
Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zondag 26 september 2021

Captcha afbeelding