Bonaire,

Wie kan dat zeggen? Je vijftigste verjaardag vieren op een zeiljacht in de Carieb? Het is tien-tien-twaalf en we vieren vandaag de vijftigste verjaardag van Monique;mijn vrouw en stoere schipster van de Full Circle! We zijn nu bijna anderhalf jaar onderweg.

Voor onze vijftigste verjaardag op wereldreis, dat was ons doel. Nou dat is dus gelukt. Op 28 mei 2011 gooiden we de trossen los. In februari werd ik al vijftig. Nu ben jij aan de beurt.

 

Lieverd, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

 

Ja, nu al weer zes jaar geleden, ons eerste contact via Relatieplanet. “Wanneer gaan we?” Wat mij betrof al de dag erna. Het duurde wat langer. Maar we zijn gegaan en we hebben het geweldig. Dagelijks realiseer ik me hoe bijzonder dit is. Hoe bijzonder jij bent…

 

Vandaag 10 oktober 2012 vieren we jouw 50-ste verjaardag. Met elkaar en met familie en vrienden. Hier op Bonaire op de Full Circle.

 

We maken er een mooie dag van. Met Caribische rumpunch en Hollandse appeltaart. En daarna…zeilen we verder in jouw nieuwe levensjaar.

 

Dus waar is dat feestje? Daar is dat feestje! Mooring no.1 bij Karel’s Bar in Kralendijk Bonaire. Jullie zijn allemaal uitgenodigd. Als deze oproep niet minstens duizend feestvierders oplevert weet ik het niet meer. Mochten het er meer worden, de ruimte op het dek van de Full Circle is beperkt, gooien we gewoon de trossen los. Varen we lekker verder in de Carieb.

 

Paul