imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

TROPISCHE CYCLOON PAM raast over Vanuatu - HULPACTIE VOOR VANUATU

De storm is voorbij. We hadden een beschutte plek gezocht vlak bij Russel. Uiteindelijk De eerste Donation Box voor Vanuatuis de cycloon ietsje van zijn baan geweken en zijn de voorspelde 50 knopen gelukkig uitgebleven. Gelukkig voor Nieuw Zeeland, gelukkig voor ons!

De mensen op Vanuatu zijn minder gelukkig. Daar heeft Pam Middenstanders Opua IIgrote verwoestingen aangericht. Zoals velen van jullie al op Facebook hebben gelezen zijn we een hulpactie begonnen voor de mensen van VANUATU. Naar de berichten is 90% van de huizen verwoest en is de ravage enorm. Ondertussen hebben we al honderden euro’s aan donaties ontvangen. En er is nog meer onderweg. Waarvoor onze hartelijke dank!

Via Tom en Susie, zeilvrienden van ons die hun jacht op Vanuatu hebben (zij waren Middenstanders van Opuagelukkig in Nieuw Zeeland tijdens de verwoestende storm) worden we op de hoogte gehouden wat de mensen daar vooral nodig hebben. Over een paar weken zet de Full Circle koers naar Vanuatu om de hulpgoederen af te leveren en zelf de handen uit de mouwen te steken.

Voor de mensen die nu pas lezen over onze inzamelingsactie. Jullie kunnen een bedragVanuatu storten op de Full Circle rekening. Wij zullen er kinderkleertjes, voedsel, spijkers, schroeven, gereedschap, visgerei, melkpoeder, speelgoed, medicijnen etc voor kopen en de Full Circle compleet volstouwen met allerlei spullen.

Bij de middenstanders van Opua hebben we overal busjes neergezet voor een bijdrage voor Vanuatu. Hopelijk levert dat ook nog iets op. Onze Zweedse gasten (van afgelopen week) met hun kleine dochtertje Tyra waren de eerste met een donatie en hebben via Facebook in Zweden ook al het een en ander bijeengesprokkeld.

Wij zullen er zorg voor dragen dat iedere cent wordt gebruikt voor de mensen van Vanuatu Donation BoxesVanuatu. We zullen jullie op de hoogte houden met foto’s en tekst. Doen jullie ook mee?

Donatie kun je overmaken o.v.v. Vanuatu op de Full Circle rekening:

NL61 RABO 0156 2716 80

Heel veel dank!

Monique en Paul                        

Courgette koekjes met kaas
Kesiena van Marilou

Reacties

 
Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zondag 26 september 2021

Captcha afbeelding