imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

Saraaaaa....

Bonaire,

Het heeft effe geduurd, ben verschillende keren aan een blog begonnen. Er is zoveel gebeurd rondom mijn 50e verjaardag dus waar begin je? |Het feest begon eigenlijk een kleine week ervoor al met de aankomst van Anja & Sjaak en Iris, Paul zijn dochter. 2 dagen later mijn zus Carin & Martine. Dan zou je al zeggen dat het feestje redelijk compleet is als je rekent dat je ruim bijna 8000 km van Nederland bent.

Maar niets van dat al. Op 9 oktober riep Paul me dat ik even uit de kajuit moest komen en naar de wal moest kijken…….. Daar zaten 5 ‘ouwe taarten’ op het bankje vlakbij Karel’s Bar. Ja hoor! Met spandoek en al met de tekst: “Waar is Sara”. Nou heb ik nog een aantal vriendinnen die bij de KLM werken. Van Manon had ik vernomen dat ze de vlucht aangevraagd had en ook had gekregen! En heel misschien zou ze Anja wel meenemen. Stiekem had ik gehoopt dat Josepha ook op die vlucht zou zitten….. Maar dan bleven er nog 2 over…… Misschien hadden ze Gaston zo gek gekregen zich ook te vermommen met masker en jurk. Van hem wist ik zeker dat hij ‘over zou hoppen vanuit Aruba’.Nr 5 zou wel een SaraPop zijn!!!

 

Hoppa met Paul in de dinghy en naar de wal. Wat al snel duidelijk werd was dat er geen SaraPop bij het gezelschap zat. Allemaal springlevende figuren maar wie waren die andere 2 dames? Ze bleven allemaal in hun rol ondanks de enorme hitte met die maskers op. Zelfs toen ik zachtjes vroeg: “Ben jij het Marilou” gaf ze niet direct sjoege, geweldig!! Daarna viel het kwartje bij het zien van de slanke dame naast haar, qua postuur iemand die Sara nog lang niet gaat zien……..AnneMarije! Wat een weerzien met jullie allemaal, wat enorme verrassing!

 

Gaston maakte het feestje compleet. Trossen los en richting klein Bonaire om te genieten van het helder, blauwe water, snorkelen, de rumpunch en een glaasje wijn en vooral van elkaar. Dit voelt toch heeeeel erg bijzonder!

 

’s Avonds toonden de ‘ouwe taarten’ hun zangkunsten en werd ik met maar liefst 5 Sara-liederen toegezongen en verwend met ontzettend leuke kado’s! Nou, het verrassingseffect was groots! Heel, heel erg bedankt voor deze geweldige dag Manon, Josepha, Marilou, Anja en Annemarije!!! Ik zal dit nooit meer vergeten!

 

Marilou en Annemarije hebben hun IPB-terugvlucht een paar dagen later gepland en blijven aan boord. Helaas moet ik veel te snel afscheid nemen van Manon, Josepha en Anja!

 

Op 10-10 aan het ontbijt blijf ik kadootjes uitpakken en kaarten voorlezen. Echt niet te geloven. Dan komt ook het grote geheim op tafel, waar Paul al maanden aan bezig is geweest met hulp van velen. DE MNIEK, een echte GLOSSY! Wie kan dat nu zeggen, ja mensen als Rik Felderhof, Linda en Matthijs van Nieuwkerk…….

 

Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor de ontroerende, mooie, lange, originele, gezellige, creatieve bijdrage aan dit kado! Ook voor de leuke e-mails, Facebookfelicitaties etc.

 

’s Avonds probeerden we met een bootje vol vrienden/familie en Nederlandse zeilers boven het feestgedruis van de Regatta week uit te komen. Met lekkere hapjes en drankjes. Mailou, Tom en Marieke, dank voor jullie hulp…………

 

HET WAS ECHT EEN VERJAARDAG MET EEN GOUDEN RANDJE!

 

Waar is dat feestje?
Three parts strong...

Reacties

 
Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zondag 26 september 2021

Captcha afbeelding