imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

Boot te koop vaarklaar voor een langere reis

He? Zullen de meeste van jullie denken. Komen Paul en Monique terug? Terug komen we wel een keer, maar niet op dit moment. Hoewel we op het moment dat we Nieuw Zeeland verlaten richting huis gaan! Maar het zeilende leven bevalt ons nog steeds uitstekend.

 

De mensen die ons al langer volgen herinneren zich waarschijnlijk Tom en Marieke van de IImpuls wel. De eerste ontmoeting was op ons favoriete eiland Bequia in de Carieb in januari 2012. We hebben elkaar op veel mooie plekken in de Carieb getroffen en er is een mooie vriendschap ontstaan. Triest en verslagen voelden wij ons dan ook toen we begrepen dat zij hun zeilende leven op moesten geven vanwege gezondheidsredenen van Marieke.

 

Positief als deze mensen zijn, zijn ze ondertussen bezig met het verwezenlijken van hun volgende "droom". Een geweldige plek in Frankrijk waar ze (binnenkort) gites gaan verhuren. Wij zijn er verleden jaar tijdens ons verblijf in Nederland geweest en het is er prachtig! Ondertussen alleen maar mooier, want er wordt hard geklust! Nieuwsgierig?? Labrot

 

Ja, Tom en Mariek willen, zij het met pijn in hun hart de IImpuls verkopen. Zij ligt op Curacao en zou heel graag weer het ruime sop kiezen. Dus... Zeilers die ons volgen en er ook eens voor langere tijd tussenuit willen. Dit is misschien wel je kans! Neem direct contact op met Tom en Mariek via hun website of mail ons. De IImpuls is een Jeanneau DS 43 compleet uitgerust voor een wereldreis en ze ligt te koop voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Lees Meer
3677 Hits
0 reacties