imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

1 APRIL !

image

TUSSENJAAR?

We zijn bijna 5 jaar onderweg. En we hebben inmiddels driekwart van onze reis rond de wereld er op zitten. We hebben veel 

FC Tussenjaargezien en beleefd. We hebben ook heel wat gasten aan boord gehad. In het ene gebied wat meer, in het andere gebied wat minder. We mogen niet klagen en dat doen we ook niet. De tijd vliegt zoals altijd voorbij. Verder gaat er veel tijd zitten in het onderhouden van de boot, onderzoeken van toekomstige vaarroutes, aanvragen voor visa en noem maar op. We merken dat het soms wat veel wordt. Dat de rek er een beetje uit is. De lol wat minder. Kortom, we hebben besloten een tussenjaar te nemen.

 


DSC 0777De boot is zojuist op de kant gezet. We pakken onze rugzakken en gaan lekker over land reizen. Even geen motoronderhoud, geen watermakerfilters verwisselen, broodbakken en boot poetsen. Captain Tarvo en Waterknijn gaan samen op pad. Cultuur en avontuur. We beginnen in Vietnam, Laos en Cambodja. Misschien nog Australie. Later in het jaar denken we Nederland nog aan te doen.

De gasten die voor de komende zomer bij ons hebben geboekt zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gebracht. Niet leuk maar het is niet anders. We verwachten ze nu volgend jaar aan boord. Als compensatie krijgen ze een speciaal Full Circle Tussenjaar Poloshirt. Wie wil dat niet?

Lees Meer
4355 Hits
0 reacties