imageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimage

Full Circle Blog

De Full Circle vaart in 2019, na een wereldreis van ruim 8 jaar weer naar 'huis' via de atlantische oceaan. Lees de avonturen van Paul & Monique en hun gasten.

Zeilen in Thailand

Zeilen met zonsondergangUnieke zeilreis in ThailandZijn het de mooie baaien met witte stranden en wuivende palmbomen? Het blauwe water met de vele vissen en prachtig koraal? De aardige mensen, het heerlijke eten en het comfort van een goed en degelijk zeilschip? Of gewoon het gevoel van vrijheid op het water waarbij niets hoeft en alles mag?

Ontdek het zelf! Stap voor een onvergetelijke vakantie aan boord van de Full Circle en kom meezeilen in Thailand op een andere manier. We zeilen korte etappes van eiland naar eiland en ankeren telkens in een andere baai. We wisselen zeilen af met zwemmen en snorkelen, chillen op het strand met een lekkere cocktail. En wil je een langere etappe zeilen? Dan laten we de Full Circle echt los en halen we de schoten stevig aan. Kortom, niks hoeft en alles kan. Een mini cruise op een zeilboot. Met maximaal vier gasten aan boord. Met Monique als prima gastvrouw en kokkin en Paul als ervaren schipper. En wil je beter leren zeilen in Thailand? Ook dat kan. Zeilinstructie, maar dan wel in mooi weer en in korte broek!

BuddahVoor flottielje zeilen in Thailand of een zeilboot huren in Thailand moet je dus niet bij ons zijn.

Maar voor ontspannen meezeilen of actief leren zeilen ben je meer dan welkom.

De wereld rondzeilen is wat we met de Full Circle doen. Maar vanaf november 2015 en heel 2016 staat het programma van de Full Circle geheel in het teken van Zeilen in Thailand en Zeilen in Maleisië. Een prachtig gebied voor iedereen. Ook als je niet eens van zeilen houdt maar wel geniet van op het water zijn. Of combineer een rondreis in ThailandThailand kaartje Thais etenvan 3 weken in een groep of individueel met een week op de Full Circle. Wellicht kunnen wij je tips voor een rondreis in Thailand geven.

Duur? Dat valt wel mee. Kijk in ons overzicht voor beschikbaarheid en prijzen. Boek je voor 31 december dan krijg je van ons 15 % korting op je reissom. (Schema doorklikker) En voor je vlucht kun je gebruikmaken van de KLM werelddealweken. Heb je nog vragen? Mail Zeilen in thailandons middels het contactformulier. Binnenkort ook meer ervaringen van zeilen in Thailand, bezienswaardigheden in Thailand en Thailand tips op onze website.

Overig:  visum? Een visum voor Thailand krijg je bij aankomst op het vliegveld

Lees Meer
7076 Hits
0 reacties